Over ons

Lets Connect Solutions is een telecom aanbieder opgericht door twee ondernemers. Met jarenlange ervaring binnen de telecommarkt kennen wij de markt vanbinnen en vanbuiten. Dankzij onze expertise en ervaring kunt u ervan uit gaan dat u altijd de beste oplossing op maat krijgt aangeboden. Wij weten dat voor u de bereikbaarheid perfect moet zijn. Wij zijn net zo bereikbaar voor u, als u dat bent voor uw klanten!

Bij ons merkt u dat wij heel erg met u meedenken en niet alleen vanuit ons eigen inzicht handelen. Wanneer onze klanten zeer tevreden zijn, zullen wij ook tevreden zijn.
Bij ons zult u het woord verkopen niet snel horen. Wij vinden dat het woord adviseren perfect aansluit bij onze missie en visie. Wat houden deze waarden in zien wij u al denken…

 

Onze missie

 • Kwaliteit boven kwantiteit.
 • Excellente service in combinatie met flexibiliteit.
 • Expertise en ervaring inzetten om u de beste telecomoplossing aan te bieden.

Onze visie

 • Onze klanten op lange termijn bedienen met de best mogelijke service.
 • Onze huidige klanten zorgen voor onze referenties bij potentiele klanten.
 • Als nieuwkomer een gevestigde naam binnen de telecommarkt krijgen met service en kwaliteit op de eerste plaats.

Snelle en feilloze overstap

Wilt u veranderen van operator? Dat is tegenwoordig simpeler dan ooit. Wij weten dat u het druk heeft met het runnen van uw bedrijf. Daarom nemen wij de gehele overstap uit handen en zorgen ervoor dat u niets hoeft te doen. Nadat onze diensten geïnstalleerd en perfect werkend zijn, regelen wij de stopzetting bij uw huidige leverancier. Op deze manier komt u geen enkel moment zonder uw vaste telefonie te zitten!

Expertise en ervaring

Met onze expertise zorgen wij voor de beste oplossing, zodat u zonder zorgen kunt blijven bellen. Naast onze expertise gebruiken wij onze jarenlange ervaring in telecom om u continu te blijven adviseren en ondersteunen.

Wat is Lets Connect Solutions

Naast het flinke financiële voordeel biedt Lets Connect Solutions uiteenlopende functionaliteiten, zoals een welkomstboodschap, wachtmuziek, doorschakeling en tijdsfilters. Groeit uw bedrijf en heeft u nood aan bijkomende opties? Dan kunt u ervan op aan dat Lets Connect Solutions u hierbij snel en gemakkelijk ondersteunt.

Voor wie

Lets Connect Solutions biedt oplossingen op het gebied van telefonie voor kmo’s van 1 tot 100 medewerkers en uiteraard ook voor grote bedrijven. Wij bieden flexibele, schaalbare en uitmuntende oplossingen aan alle bedrijven en staat voor een groot gebruiksgemak en optimale bereikbaarheid.

Uw VoIP aanbieder

Bereikbaarheid waar, wanneer én hoe u dat wilt?
Bij Lets Connect Solutions luisteren wij naar uw wensen, denken wij met u mee en gebruiken wij onze ervaring en expertise om zo tot de beste oplossing voor uw bedrijf te komen.
Uitmuntende service + Beste technologie = Gelukkige klanten

Altijd optimaal bereikbaar voor uw klanten op een professionele manier.

Tot snel bij Lets Connect Solutions! Wij kijken er alvast naar uit.

Wat kost bellen met Lets Connect Solutions

Iedere klant is anders en dat betekent dus ook dat geen telefooncentrale gelijk is. Benieuwd wat de kosten zijn voor uw situatie? Bel met 03 899 16 71 voor meer info.

Standaard

Standaard abonnement
 • Aantal gebruikers
 • Aantal toestellen
 • Nationaal bellen
Meer over Standaard

Professioneel

Professioneel abonnement
 • Aantal gebruikers
 • Aantal toestellen
 • Nationaal en Internationaal bellen
Meer over Professioneel

Business

Business abonnement
 • Aantal gebruikers
 • Aantal toestellen
 • Nationaal, Internationaal en business zone
Meer over Business
Reviews

Onze trotse klanten

  Het is fijn dat Lets Connect onze telefooncentrale heeft geregeld. Wij gaan nu veel efficiënter te werk en dit komt omdat al onze werknemers nu goed te bereiken zijn.

  Marco

  A&G Boekhouding

  Dankzij de diensten van Lets Connect Solutions, zijn wij altijd optimaal bereikbaar voor onze klanten. Ideaal!

  Chafik

  Infinity Artwerps

  Er werd goed geluisterd naar onze wensen en hier is de VoIP ook op aangepast. Het werkt goed!

  Tom

  Zakenkantoor Mees

  Ons belverkeer is nu een stuk beter geregeld dankzij de werknemers van Lets Connect. Op meerdere toestellen kunnen wij nu onze klanten te woord staan.

  Luk

  Auto center LDS