Bij Lets Connect Solutions staan onze klanten op de eerste plaats. Wij zeggen dit niet alleen, wij handelen hier ook naar. Wij maken dit waar door u alle hulp en ondersteuning te bieden die u van ons verwacht.

Denk hierbij aan updates die wij uitvoeren om uw cloudcentrale van de hoogste kwaliteit te blijven voorzien. Daarnaast zorgen wij voor de beste beveiliging van uw centrale.

Uiteraard kan er zich in een uitzonderlijk geval een storing voordoen. Dan houden wij van transparantie en eerlijkheid. Wanneer er zich een storing zou voordoen, kunt u erop rekenen dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Wij garanderen u de beste service en een support team waarop u kan rekenen. Denk bij support niet alleen aan het verhelpen van een storing, maar ook aan het wijzigen van functionaliteiten. Wij proberen ons te onderscheiden op de telecommarkt en uiteraard wat betreft excellente service. Wij doen dit als volgt: mocht u een technische vraag hebben, dan belt u niet naar een algemeen nummer, maar naar het support telefoonnummer. Hierdoor komt u meteen in contact met een medewerker van de technische dienst. In plaats van te moeten wachten op een ticket of case, wordt u direct verder geholpen. Mocht er een technieker ter plaatse nodig zijn, kunt er uiteraard vanuit gaan dat u deze zo snel mogelijk kunt verwachten.

Wat kost bellen met Lets Connect Solutions

Iedere klant is anders en dat betekent dus ook dat geen telefooncentrale gelijk is. Benieuwd wat de kosten zijn voor uw situatie? Bel met 03 899 16 71 voor meer info.

Standaard

Standaard abonnement
 • Aantal gebruikers
 • Aantal toestellen
 • Nationaal bellen
Meer over Standaard

Professioneel

Professioneel abonnement
 • Aantal gebruikers
 • Aantal toestellen
 • Nationaal en Internationaal bellen
Meer over Professioneel

Business

Business abonnement
 • Aantal gebruikers
 • Aantal toestellen
 • Nationaal, Internationaal en business zone
Meer over Business
Reviews

Onze trotse klanten

  Het is fijn dat Lets Connect onze telefooncentrale heeft geregeld. Wij gaan nu veel efficiënter te werk en dit komt omdat al onze werknemers nu goed te bereiken zijn.

  Marco

  A&G Boekhouding

  Dankzij de diensten van Lets Connect Solutions, zijn wij altijd optimaal bereikbaar voor onze klanten. Ideaal!

  Chafik

  Infinity Artwerps

  Er werd goed geluisterd naar onze wensen en hier is de VoIP ook op aangepast. Het werkt goed!

  Tom

  Zakenkantoor Mees

  Ons belverkeer is nu een stuk beter geregeld dankzij de werknemers van Lets Connect. Op meerdere toestellen kunnen wij nu onze klanten te woord staan.

  Luk

  Auto center LDS